Friskvårdsmassage - En Väg till Fysiskt och Mentalt Välbefinnande

Som Diplomerad friskvårdsmassör erbjuder jag även friskvårdsmassage som är en förebyggande svensk klassisk massage. Är du spänd och trött i dina muskler och behöver ha massage för att slippa värk eller du kanske bara vill ha en stund där du kan stressa av och få lite egen tid?

En värdefull komponent i en holistisk hälsostrategi

Massage ger många goda hälsoeffekter både fysiska och mentala. Massage släpper på spänningar och lindrar ömma och trötta muskler.Massage frigör bland annat måbrahormonet oxitocin, sänker blodtryck och hjälper till att minska ångest och stress.
Friskvårdsmassage fokuserar inte bara på att lindra fysisk smärta och spänning utan även att främja och upprätthålla en god hälsa och välbefinnande, samtidigt som den också främjar mental avkoppling och en ökad medvetenhet om kroppens behov.

Avslappning och stressreduktion

Ett av huvudsyftena med friskvårdsmassage är att minska stress och främja avkoppling. Genom att lugna nervsystemet och minska spänningar i musklerna kan massage hjälpa till att lindra både fysisk och mental stress.

Förbättrad cirkulation

Massagen ökar blodcirkulationen, vilket kan hjälpa till att förbättra syre- och näringsflödet till kroppens vävnader. Detta kan påskynda läkningsprocessen och minska svullnad

Smärtlindring

Friskvårdsmassage kan även bidra till att lindra värk och smärta i muskler och leder. Det är särskilt effektivt för personer som lider av spänningar orsakade av långvarigt stillasittande arbete.

Förbättrad rörlighet

Genom att mjuka upp muskler och leder kan massage förbättra rörligheten och minska risken för skador.

Förhöjd medvetenhet om kroppen

Friskvårdsmassage kan hjälpa människor att bli mer medvetna om sin kropp och dess signaler. Det kan uppmuntra till att bättre ta hand om sig själv och hälsosammare levnadsvanor.

Pris

  • Friskvårdsmassage 60 min 650 kr
  • Friskvårdsmassage 45 min 550 kr
  • Friskvårdsmassage 30 min 430 kr

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå