Aktuell Gruppträning, i lokal, online och utomhus

Vinter/Vår 2024

Utomhusträning Älvkarleby

 

Löpargrupp

Måndagar 18.00 samling Sydkap Laxön

Vecka 17-24, 8 pass 720kr

Kom igång och/eller utveckla din löpning tillsammans i grupp. Passen varierar i innehåll med en mix av kortare löpning/jogg, löpstyrka, teknik, löpskolning, rörlighet och kondition/intervaller. Vissa pass tar vi oss fram i den vackra omgivningen på och kring Laxön Älvkarleby och vid andra tillfällen stannar vi kvar på Sydkap för olika övningar och intervaller.

 

Soma Move

Tisdagar 18.15 vid Stora Hallen Älvkarleby

Vecka 19-24, 6 pass 540kr

Är en unik helkroppsträning utan redskap som sker barfota på en yogamatta. Under 45-50 min flödar du igenom 4-5 förbestämda mönster av rörelser. Träningen arbetar funktionellt igenom hela kroppen och förbättrar din rörlighet och styrka och stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro.

 

BOOTCAMP -styrka och puls

Torsdagar 18.00 vid Stora Hallen Älvkarleby

Vecka 16-22, 24, 8 pass 720kr

Ett tuffare pass där vi jobbar med olika vikter, rep och den egna kroppsvikten. Passet är för den som är något träningsvan men kan även anpassas efter sin egna förmåga och dagsform. Passen varierar i innehåll där vi exempelvis ibland kör olika övningar i cirkelform på olika stationer eller gemensamt där vi kör samma övning ex med hantlar.

 

Ledare Johanna Sognestrand

Anmälan till johanna.sognestrand@soactive.se

 

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå